fbpx

Vildtøre, 3 stk.

DKK39.00

Råprotein: 58.6%

Råfedt: 19.4%

Råaske: 5.4 %

Beskrivelse

Den sunde godbid, som er med til at rense din hunds mave og tarmkanal!

Vores vildtøre med pels til hunde er en holistisk og sund godbid til alle hunde. Naturlige godbidder med pels bliver stadig mere populære, især blandt hundeejere, der ønsker at fodre deres hunde så naturligt og så art-passende som muligt. Fordi for hunden som byttedyr er rent muskelkød ikke den eneste mad. I naturen spises mindre byttedyr fuldstændigt, dvs. med pels, det indre og knoglerne. Derfor er godbidder med pels til hunde en holistisk mad, der svarer til hundens naturlige diæt.

Vildtørene er ikke blevet depileret og er derfor et ideelt ernæringstilskud til calcium- og fiberforsyning . De renser mave og tarme på en naturlig måde og kan endda bære orme eller små parasitter ud af hundens krop (kaninører med pels , for eksempel, har længe været et meget populært og accepteret godbid, der er blevet veletableret). På samme tid er det at gnave ved vildtørene en stor aktivitet og holder hunden beskæftiget i et stykke tid. Vores vildtører med pels er ideelle, selv for følsomme hunde, fordi hjorte betragtes som et allergivenligt måltid.

Tygge genstande fra rådyr er især fine godbidder, som hunden elsker. Hjort er som alle vilde dyr en af ​​de arter, der stadig lever i naturen på en måde, der virkelig er arts-passende. Dette betyder, at rådyrene i naturen også kun bruger den naturlige fødevareforsyning, og kemiske tilsætningsstoffer såsom antibiotika kan udelukkes.

Vores vildtøre med pels har en længde på ca. 13 cm.

 

Oversigt over alle fordele:

  • 100% rådyr (monoprotein)
  • Uden kunstige tilsætningsstoffer, såsom konserveringsmidler eller smagsforstærkere
  • Gluten- og laktosefri
  • Med pels til støtte for naturlig rensning af maven og tarmen
  • Hypoallergenisk og også velegnet til følsomme hunde
  • Naturlig tandrensning og pleje
  • Holistisk tyggeartikel

Yderligere information

Stk.

6, 18