fbpx

Oksekallun

DKK59.00DKK99.00

Råprotein:

Råfedt: 14.1%

Fugt: 3.4%

Råaske: 3.5%

Ryd

Beskrivelse

Oksekallun som er fyldt med vitaminer, og 100% naturlig!

Tørret oksekødvægt er en sand klassiker blandt vores naturlige godbidder. Vores oksekallun kommer udelukkende fra tysk kvæg og er takket være sin langsomme og meget blide tørring, særlig høj kvalitet og en rigtig godbid for alle hunde.

Hvorfor er vores oksekallun en vitaminbombe? Vomen betegner den største af de tre maver i oksekødet. Den forbrugte mad fermenteres i denne skovmag, der er opdelt i flere kamre. Her nedbrydes kvægens plantemad af mikroorganismer, så græs, blade og co. kan fordøjes og bruges lettere. Den grønne (uvaskede) vom har derfor stadig et meget højt indhold af værdifulde planterester, vitaminer og enzymer. Disse stadig vedhæftede indholdsrester indeholder ikke kun masser af vitamin A men også fra vitaminer fra B-komplekset, vitamin C, D og E og adskillige mineraler og sporstoffer, men er også en absolut godbid for hunden med hensyn til smag. Hvad der kan tage noget tid at vænne sig til vores menneskelige næser, er ren fornøjelse for hunde.

Vores grønne oksekallun konserveres forsigtigt takket være tørreprocessen. Vandet fjernes meget langsomt fra den friske vom, så dets aroma såvel som de mange mineraler og næringsstoffer næsten fuldstændigt bevares, og vommen bliver pæn og sprød. Naturligvis er vores oksekallun helt naturlig uden tilsætning af kemiske farvestoffer, konserveringsmidler eller korn. Der er næppe en sundere og velsmagende belønning for hunden.

Vores tørrede oksekødvægt har en længde på ca. 14-17 cm.

Oversigt over alle fordele:

  • 100% oksekød (monoprotein)
  • Uden kunstige tilsætningsstoffer, såsom konserveringsmidler eller smagsforstærkere
  • Gluten- og laktosefri
  • Den højeste kvalitetsstandard
  • Særligt høj ernæringsværdi
  • Skånsom tørring
  • Lavt fedtindhold

Yderligere information

Størrelse

,