fbpx

Kyllinge maver

DKK49.00DKK79.00

Råprotein: 82%

Råfedt: 10.9%

Råaske: 4.1%

Ryd

Beskrivelse

En lækker, smagfuldt og 100% naturlig godbid, perfekt som en hurtig snack.

Denne naturlige godbid får hundens øjne til at lyse op: de næringsrige kyllingmaver svarer til hundens naturlige byttekød og tilfredsstiller dets naturlige tyggeinstinkt. Når hunden tygger på det aromatiske kød, fjernes tænderne fra aflejringer, tandkødet masseres, og kæben styrkes.

Kylling maverne giver hunde mange vigtige proteiner og næringsstoffer og dermed yder et vigtigt bidrag til vitalitet og glæde. De næringsrige godbidder er også fordøjelige og er derfor også velegnede til hunde med et følsomt fordøjelsessystem. På grund af deres praktiske størrelse anbefales vores kyllingmaver især til små hunde som en lille snack eller en fin belønnings snack. Takket være den blide fremstillingsproces forbliver vores naturlige godbidder særligt aromatiske uden kunstige smagsforstærkere eller andre tilsætningsstoffer.

Vores kyllingmaver er mørt kyllingmuskelkød, rig på essentielle næringsstoffer og med en fin, krydret smag. Dette produkt består af 100% kylling (monoprotein) og er derfor særligt let at fordøje og tolereres meget godt.

Kyllingemaven har en størrelse på ca. 5 cm.

Oversigt over alle fordele:

  • 100% kylling (monoprotein)
  • uden kunstige tilsætningsstoffer, såsom konserveringsmidler eller smagsforstærkere
  • Gluten- og laktosefri
  • Let og ikke-fedtet – ideelt til når man er på farten
  • Let fordøjelig
  • Den højeste kvalitetsstandard

Yderligere information

Størrelse

,