fbpx

Kaninkød

DKK59.00DKK99.00

Råprotein: 56.1%

Råfedt: 25.5%

Råaske: 2.9%

Ryd

Beskrivelse

Let og velsmagende og hundene elsker dem!

Kaninkød er ikke kun en genopdaget type kød for os mennesker, som igen nyder større popularitet. Det møre kød, der smager som kylling, er også en rigtig lækker godbid for hunde. Og vi hundeejere har en god følelse, når vi fodrer med sådan en lækker godbid, fordi kaninkød indeholder lidt kolesterol, er fedtfattigt og forsyner kroppen med mange umættede fedtsyrer. Derfor bruges det ofte som en diæt eller som en let diæt. På trods af dets lethed mister det milde kød ikke sin smag – selvom kaninkød er et rigtigt fedtfattigt vidunder og endda indeholder færre kalorier end kalkun eller kyllingekød. Derudover giver det kroppen en masse B-vitaminer, proteiner, jern og magnesium .

Med vores blidt tørrede vilde kaninkød er der endelig en ændring i madrutinen på en meget enkel måde! Du kan fodre strimlerne hele og give din hund en sund snack mellem måltiderne eller man kan rive strimlerne i små stykker og sprede dem på hovedmaden som et topping. Eller du kan bruge brikkerne som motiverende godbidder under træning eller i søgespil – der er praktisk taget ingen grænser for dine muligheder. Og tro os – uanset form – din hund vil spise ud af din hånd.

Naturligvis er denne snack også helt naturlig og fri for kunstige tilsætningsstoffer, såsom konserveringsmidler, smagsforstærkere eller sukkeradditiver. Ren natur og smag.

Vores kæledyrs bedste vilde kaninstriber har en længde på ca. 12 cm.

Oversigt over alle fordele:

  • 100% kanin (monoprotein)
  • Uden kunstige tilsætningsstoffer, såsom konserveringsmidler eller smagsforstærkere
  • Gluten- og laktosefri
  • Lavt fedtindhold og kolesterol
  • Let fordøjelig
  • Kan let opdeles i mindre stykker

Yderligere information

Størrelse

,