fbpx

Hestelunger - 200g

DKK79.00

Råprotein: 86.0%

Råfedt: 3.5%

Råaske: 2.5%

Beskrivelse

Endelig tilbage i forbedret kvalitet: vores lette og letfordøjelige hestelunger til følsomme dyr

Hestefoder og godbidder er i stigende grad efterspurgt. Efterspørgslen har været stigende i årevis, fordi der er flere og mere følsomme firbenede venner, som desværre ikke tåler nogen anden proteinkilde. Da vi naturligvis også træner de følsomme mennesker, specifikt opmuntrer dem eller bare ønsker at gøre dem til en fornøjelse at købe, er hestesnacks til hunde det bedste valg.

Vores hestelunger er rent naturlige og uden tilsætningsstoffer som korn, tiltrækkende stoffer eller smag. Fordi især med allergi godbidder er det vigtigt at holde produktet så rent som muligt og ikke behandle nogen allergi-forårsagende stoffer.

Vores hestelunger er en godbid der holder længe og er af meget høj kvalitet med en behagelig lugt og en fantastisk, ikke-fedtet struktur. Med kun 3,5% fedt er det en særlig let og fordøjelig snack. Med vores hypoallergeniske hestelunger til hunde gør du alt godt. De er lette, sunde og hundene elsker dem!

På grund af den naturlige avl af heste kan vækstfremmende stoffer i kødet udelukkes, hvilket gør vores hestesnacks særlig høj kvalitet.

Med vores hestelunger til hunde kan du uddybe dit udvalg af specialforhandlere og også tilbyde allergirammede hunde et rigtigt snackalternativ.

Vores hestelunger har en størrelse på ca. 6 × 5 cm.

 

Oversigt over alle fordele:

  • 100% hest (monoprotein)
  • Uden kunstige tilsætningsstoffer, såsom konserveringsmidler eller smagsforstærkere
  • Gluten- og laktosefri
  • Velegnet til allergikere
  • Lavt fedtindhold og let fordøjeligt
  • Højt på protein

Yderligere information

Størrelse

,