fbpx

Fisk i terninger

DKK59.00DKK99.00

Råprotein: 67.3%

Råfedt: 6.7%

Råaske: 4.4%

Ryd

Beskrivelse

Fisketerninger til hunde – maksimal glæde for alle hunde!

I denne praktiske terning, er det ren fisk af den højeste kvalitetsstandard og 100% naturlig.

Din hund har godt af at få fisk. For en sund forandring, er fodring med fisk det perfekte alternativ til konventionelt kød. Fisk er meget værdsat af mange hunde og deres ejere på grund af dens rigdom i sunde omega-3 fedtsyrer . Dette er en uvurderlig fordel i forhold til kød fodring på grund af DHA- og EPA-indholdet i kød. Dette betyder: Uden yderligere fodring af fisk eller fiskeolie ville behovet ikke være dækket tilstrækkeligt.

Forresten: jo federe fisken er, jo mere omega-3-fedtsyrer indeholder den. De fede havfisk, der lever i kolde farvande, har en høj andel af umættede omega-3-fedtsyrer på grund af deres kost. Disse inkluderer især laks og sild, der også bruges i vores fiske godbidder til hunde.

En anden stor fordel ved fiskeprodukter er det naturlige vitamin D- indhold. Nogle typer fisk har naturligvis en høj procentdel vitamin D – et næsten uovervindelig argument for teamet med “fodring”, fordi der er få alternativer. På det meste leverer tran stadig brugbare, tilsvarende høje mængder. En sådan lille fiskekube er langt lettere at håndtere og lettere at fodre.

Vores fiske godbidder leverer også høj kvalitet og let fordøjeligt protein , hvilket er særlig værdifuldt for hunden. Det kan hurtigt optages af dens organisme og tilbyder en afbalanceret sammensætning af essentielle aminosyrer. Proteiner af høj kvalitet er byggestenene for sunde muskler, ledbånd, sener, nerver, men også for en smuk, skinnende pels.

Vores fiske godbidder til hunde indeholder ikke  konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer som korn og bidrager således til vores hunds velbefindende. På grund af det lave fedtindhold er snacks også ideelle til overvægtige hunde.

Vores fiske godbidder til hunde har en diameter på cirka 2 cm.

 

Oversigt over alle fordele:

  • 100% fisk
  • Uden kunstige tilsætningsstoffer, såsom konserveringsmidler eller smagsforstærkere
  • Gluten- og laktosefri
  • Rig på omega-3 fedtsyrer
  • Høj kvalitet, let fordøjeligt protein
  • Naturligt indhold af vitamin D og jod
  • Fedtfattig

Yderligere information

Størrelse

,