Om os

Her er et udsnit af de grundlæggende grunde til opstarten af allergifoder.dk og vores forretning i Fensmark, Garagefisken & barf.

I 2014 åbnede vi en butik på 750 kvm, med primært fokus på akvarie-tilbehør og fisk og tørfoder til hunde. Dengang havde vi vores flotte grand-danois og vores bulldog på begge 7 år gamle, som vi desværre mistede til det der hedder mavevending. 

Som en dyrebutik begyndte vi at dykke ned i årsagen til mavevendinger og læste en del omkring tørfoder. I vores resultat på viden omkring tørfoder til hunde, fandt vi ud af at årsagen til mavevendingerne var/kan være pga. tørfoder produkterne. 

Læs evt. mere på Om-Barf

Dette synes vi var mærkeligt og begyndte at dykke endnu mere ned i det, hvor vi snakkede med specialister omkring det rette foder. Her begyndte vi på en uddannelse inde for barf, og blev højt specialiseret i fordøjelsessystemet hos vores hunde og alle de problematikker der kan relateres til. Hele vores uddannelse rettede fokus på mave-tarm kanalen og alle de fysiologiske og kemiske processer der foregår.

I dag har vi mange tilfredse kunder, som tænker på deres elskede firbenede venner, og er ligeså glade for det som vi og vores hunde er. 

Det rette foder har været med til at give gamle hunde, der stod til en aflivning, et godt og sundt liv efter starten på Barf.

I butikken har vi 7 store frysere med dansk kød fra kragborg, som i vores tilfælde er billigere end andre, grundet vi ikke tænker på pengene, men derimod på at vores hunde i Danmark, lever i de bedste vilkår. Vi har efterfølgende lavet en fabrik hvor vi selv producere vores Tørbarf, som bliver produceret 100% rent og naturligt.

Kom endelig ned og besøg os!

Vi står altid klar med vejledning og en kop kaffe!

Holmegaardsvej 80, Fensmark.