Handelsbetingelser

1. GENERELLE OPLYSNINGER

Garagefisken & barf butik
holmegaardsvej 80.
4684 Fensmark.

Info@allergifoder.dk

CVR: 39108984

Forbehold for ændringer:

Garagefisken & Barf, forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der er  gældende for denne hjemmeside. Du bedes derfor holde dig opdateret løbende om eventuelle ændringer.

 

2. BETALING

Du kan anvende en lang række betalingskort på Allergifoder.dk

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Hver gang der hæves et beløb på dit kort, vil du modtage en kvittering på den e-mail, som er tilknyttet din profil.

Alle beløb er opgivet i DKK inkl. moms.

Dine kontooplysninger som bliver indsamlet ved køb af varer, sendes direkte og sikkert til PBS via krypteringsformen, (SSL), som kun er forbeholdt dig og PBS. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se eller gemme dine personlige oplysninger. Beløbet trækkes først fra din konto når varen afsendes fra Allergifoder.dk

 

3. PRODUKTER

Vores produkter er 100% naturlige, hvilket betyder ingen tilsætningsstoffer.  

 

5. FORTRYDELSESRET

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Mange af vores varer er fødevarer samt vitaminer og mineraler, og disse tager vi ikke retur jf. Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2, nr 4.

Skulle der opstå et problem med en leveret vare, fordi den er gået i stykker undervejs, eller der er et andet problem, skal du hurtigst muligt kontakte os på 

Info@allergifoder.dk (senest dagen efter levering kl. 13.00).

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varer.

 

6. RETURNERING

Hvis din returnering drejer sig om andet end vores fødevarer samt mineraler og vitaminer, skal du sende din bestilling retur til os uden unødig forsinkelse. Dette skal ske senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb, som du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Garagefisken & barf
Holmegaardsvej 80
4684 Fensmark

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

7. REKLAMATIONSRET

Følgende er gældende ved køb af frisk frugt og grønt: En eventuel reklamation i forbindelse med opdagelse af mangler på produkter, skal ske til Allergifoder.dk senest 2 dage efter køber modtager varen. Hvis ikke, mister køber retten til at anklage sælger for manglen. I tilfælde af en mangel, bedes du angive og forlangende vise, hvori manglen består.

Endvidere er følgende gældende ved køb af kolonialvarer og nonfood: Reklamation skal ske indenfor rimelig tid efter købers varemodtagelse, hvorefter køber er forpligtet til at undersøge varen hurtigst muligt.

 

8. PERSONDATAPOLITIK

Når du opretter dig som medlem, har vi brug for følgende oplysninger:

– Navn
– Adresse
– E-mail
– Betalingskort

Registrering af disse oplysninger anvendes udelukkende til at levere dine bestillinger samt håndtering af dit medlemskab/køb.

Din oplysninger bliver opbevaret så længe, du har en bruger hos Allergifoder.dk.

Betalingskortoplysninger opbevares krypteret ved PCI DSS compliance standard. Allergifoder.dk har ikke direkte adgang til disse, da de opbevares sikkert af vores betalingspartnere.

Tilmelder du dig et arrangement, nyhedsbrev eller lign. på vores hjemmeside, registrerer vi alene de oplysninger, du indtaster med henblik på fremsendelse af bekræftelse på tilmelding. Registreringen sker ved, at de indtastede oplysninger sendes automatisk via e-mail. Efterfølgende gemmes denne mail med henblik på fremsendelse af information om andre arrangementer, der kunne have din interesse. Mailen lagres alene på vores e-mail-server.